Klubbprylar

Klubbvimplar och tröjor

Visa upp att du är medlem i Mariestadssegelklubb MSK

Vimpel på båten

Alla båtar som är registrerade (medlemmar) i Mariestadssegelklubb ska föra MSK vimpel i riggen.

Vimpeln förs normalt på styrbords sida i sejnfall eller på annat sätt som funkar på din båt.
Vill man föra fler vimplar ska SSK-vimpeln sitta överst.

Seglar du utomlands eller har utländska besättningspersoner ombord flyttar du klubbvimpeln till babord sida och för destinationsflaggan på styrbord sida.

Köpa MSK-vimpel

Klubbstugan Kajutan

Mariestadssegelklubbs-tröjor

Kontakta någon i styrelsen om du vill köpa en tröja.

Tröjor och vimplar brukar finnas till försäljning vid våra större evenemang.

Jubileumsbok

omslag

2012 firade Mariestads Segelklubb 100-årsjubileum med fest och med många aktiviteter samt kappsegling och ljusregatta på Vänern. Av den anledningen har klubben sammanställt en fyllig bok ”På kryss och läns” på 150 sidor och rikt illustrerad med drygt 200 bilder som berättar om klubbens historia och utveckling från 1912 till 2012.

Boken kostar 200kr

Vill du få boken skickad till dig? Vi skickar boken mot förskottsbetalning. Mejla mariestadssegelklubb@gmail.com med följande uppgifter:

• Ange ”Bokbeställning” i ämnesraden.
  • Namn
  • Adress
  • Postadress
  • Antal ex

När vi fått din beställning skickar vi en faktura med epost. Boken skickas så fort fakturan är betald.

Pris per bok inklusive frakt vid beställning är 250kr.